Çimsa, şeffaflık ve güven bildirgesini imzaladı

27.06.2020

Sabancı Holding iştiraki Çimsa, yatırımcılarının yasal haklarını koruyabilmeleri ve şirket hakkında sağlıklı bilgiye erişmelerini sağlamak için Entegre Raporlama Türkiye Ağı (ERTA) Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından hazırlanan bildirgeyi imzaladı.

Çimsa, kurumsal yönetim anlayışı çerçevesinde; çalışanlarını, hissedarlarını, yatırımcılarını, müşterilerini ve tedarikçilerini, kurulduğu ilk günden itibaren şeffaflıkla bilgilendirmeye devam ediyor. Her yıl düzenli olarak yayınlandığı Entegre Faaliyet Raporu’nda yıllık faaliyetlerini, değer yaratan projelerini, detaylı finansal ve finansal olmayan performansını, kurumsal ve risk yönetimi yaklaşımını tüm paydaşları ile paylaşmaya da özen gösteriyor.

Çimsa CEO’su Ülkü Özcan imzaladıkları bildirge ile ilgili; “Günümüzde insana ve çevreye yönelik uygulamalar geliştiren, şeffaf, güvenilir, etkin ve hesap verebilir şirketler her zaman yatırımcılar tarafından ilgi görüyor. Yatırımcı aynı zamanda kendisini güvende hissetmek istiyor. Çimsa olarak tüm paydaşlarımıza yönelik iletişim çalışmalarımızda her zaman şeffaflık ilkesini benimsedik ve bu kapsamda Entegre Raporlama Türkiye Ağı (ERTA) Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından hazırlanan bildirgeyi imzaladık. Sabancı Holding Grup Şirketleri arasında bu bildirgeyi imzalayan şirket olduğumuz için de gururluyuz. Tüm yatırımcılarımızı aynı şeffaflıkla bilgilendirmeye devam edeceğiz” dedi.